Vad är det med den här sommaren?

Jag har varit igång i sju år med mitt egna företagande. Vanligtvis brukar somrarna innebära en lugnare period, arbetsmässigt. Det blir semestrar och det töms på folk på företagen.

Men i år! Jag har tyvärr blivit tvungen att tacka nej till jobb, för jag hinner inte med allt jag fått fråga om. Det är ju positivt på ett sätt, men känns jobbigt när man inte kan stå till tjänst. Framförallt handlar det om ett par helt nya kunder som jag inte kunnat hjälpa i den utsträckning de önskat. Lite mindre uppdrag hade inte varit något problem, men nu blev det för mycket på en gång.

Det är bara att hoppas att det finns saker kvar att hjälpa till med i höst, då det brukar dra igång med mer jobb. Men vem vet hur en höst blir efter en sån här sommar?

Ps. Läser du det här och behöver hjälp med något mindre uppdrag i sommar, så hör av dig ändå, för det kan hända att jag ändå har möjlighet från och till!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *