Har ni märkt att tiden går snabbt?

Snabbare och snabbare verkar det, rentav. Nuförtiden är det inte så att jag blir förvånad när det helt plötsligt är helg igen. Eller ny månad. Nej, mer att “oj, då har det gått två år sen…”.. Vad det nu är. Eller tio.

Det är ju lite skrämmande minst sagt, för helt plötsligt så börjar man inse att vissa saker inte längre är möjliga. Som att bli underbarn i något musikinstrumentutövande. Eller att ens bli (ett överraskande gammalt) proffs i hockey eller boxning. Nej, nu är jag i den åldern när det skulle vara fruktansvärt överraskande om jag blev något annat än det jag redan är, liksom. Vad nu det är. Övervuxen kanske.

Men! Då blir det ju ändå lite intressant på något sätt. När förväntningarna på att man ska göra något annorlunda än tidigare är i stort sett på noll. Då behöver man ju inte göra så mycket för att överraska stort. Så jag kanske ska byta tandkräm. Bara för sakens skull. Då kunde folk undra. “Vad tog det åt honom helt plötsligt?”.

Fast jag gillar den jag har ju. Får hitta något annat att ändra på. Eller något nytt att hitta på. Jag får återkomma!

 

2 Comments

  1. Det ska inte mycket till för att överraska. Kanske man skulle ta på sig en tight t-shirts.?

  2. Ja, det kan ju du överraska med, jag har själv redan testat det, så jag får hitta på något annat..! Jobbigt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *