Att leva som man lär. Inte jag inte.

“Tänk på att hålla din hemsida levande, uppdatera den och visa att det händer något.”

Det skulle kunna vara mina ord, till någon av mina kunder. Och sen då, hur gör jag själv? Nä.

Men jag har ju anledning till det, säger jag till mig själv. Jag prioriterar mina kunder framför att lägga tid på min egen marknadsföring. Det är väl inte fel?

Nja… Inte direkt, förstås. Men lite dumt är det allt. Om jag själv besöker en sida och ser att den inte uppdaterats på över ett år skulle jag fundera på om företaget fanns kvar. Men jo, jag är här! Eller inte här, som synes, utan på annat håll.

Så lev som jag lär, inte som jag gör! Och om det inte vore för att jag inte tycker man ska lova saker, utan hellre visa det, så hade jag påstått att jag skulle bli bättre på att uppdatera hädanefter. Men jag skriver kanske om ett år igen 🙂

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *