Om mig

Jag är skribent, fotograf och grafisk designer samt hjälper även företag med deras marknadsföring.

Som skribent/journalist har jag haft artiklar publicerade i tex Barometern/Oskarshamns-tidningen, Södermanlands Nyheter, Motor-Magasinet och framförallt Smålandsposten, där jag varit både krönikör under ett års tid och jobbat som lokalreporter.

Fotograferandet har jag fått utnyttja yrkesmässigt för både tidningar och i reklamskapande. Är också medlem i kulturgruppen MEMMSA.

När det gäller grafisk design så har jag arbetat med allt från böcker och möbelkataloger till annonser, visitkort, broschyrer, klistermärken med mera.

Utbildning: Fil kand i företagsekonomi med inriktning marknadsföring på universitetet i Växjö, copywriterkurs på Berghs School of Communication i Stockholm samt ”Kreativitet, skrivande och personlig utveckling” med legendariska copywritern Jan Cederquist, Stockholm. Även bland annat projektledar-, trycksaks- och layoutkurser.

Arbetslivserfarenhet: Alltifrån tvättare till copywriter och kommunikationsansvarig. Nio år på marknadsavdelningar, bland annat som projektledare, kundtidningsansvarig och webmaster. Drivit eget sedan 2004.

Övriga meriter: Kronobergs Marknadsförenings stipendium för bästa uppsats vid Högskolan i Växjö 1993. Drev QB Marknadsföringskonsult HB ihop med Anders Björkqvist under 1993—1995.

”Det här visste du inte om Mario”: Läst 5 poäng japanska på högskola, varit ordförande i konstförening, blev tvåa i Ängelholms kommunmästerskap i tennis på
80-talet och har träffat Magnus Ugglas kusin på en pub i Växjö.